Mat & drikke


Fjordkroa

Tradisjonsrik vegkro i sentrum, tett ved Sognefjorden.

Mandag – lurdag: 12.00 – 22.00
Søndag: 13.00 – 22.00

Adresse: Sognefjordvegen 34
Booking: dengodenabo@live.no


Henjatunet Gardsrestaurant

Henjatunet Gardsrestaurant og Gardskjøken serverer kortreist tradisjonsmat med ny vri.

I Eggjastova frå 1765 kan du nyte cider frå eigen produksjon og eit godt måltid, komponert etter årstida. Kortreist tradisjonsmat med ny vri, stor vekt på økologiske og lokale råvarer. Vandring i tradisjonsrik frukthage på garden og i grenda.

Sal av eple, pærer og plommer i sesongen. Pressing og sal av fruktsaft.

For bestilling. Opner for grupper på minimum 10 personar.

Adresse: Henjavegen 40
Telefon: 57 65 40 14


Sognefjord Hotell

Sognefjord Hotell ønskjer velkommen til bords med tradisjonsrik og heimelaga mat.

Sommarbuffè, a la carte og selskapsmenyar. Stor spisesal med utsyn mot fjorden og bygda. Plass til oppimot 150 gjester. Tilpassa menyar til ditt selskap.

Adresse: Sognefjordvegen 20
Telefon: 57 65 11 00
E-post: hotel@sognefjordhotel.no


 

Sal av frukt og bær

Gjerde Gard

Sal av jordbær, bringebær og honning i sesong.

Sal av flotte dessertbringebær i korger.

Adresse: Njøsavegen 28
Telefon: 916 38 384

Fosshagen Gard

Sal av frukt og bær i sesong.

Dyrking og sal av epler, plommer i sesong.

Adresse: Valbrekkevegen 2
Telefon: 57 65 41 19

Røysum Gard

Sal av jordbær og bringebær i sesong.

Sal av flotte dessertbær i korger.

Adresse: Kleppavegen 9
Telefon: 480 66 766/913 33 308

 

Huke Gard

Sal av epler i sesong.

Adresse: Eggjavegen 13
Telefon: 95703701

Sognefrukt

Sal av frukt og bær i sesong.

Moreller (slutten av juli til slutten av august), Plommer (august – september), Pærer (slutten av august til slutten av september), Epler (medio august til medio desember).

Ope mandag - fredag: 08.30 – 15.30

Kun kontant utan avtale.

Adresse: Sognefjordvegen 130
Telefon: 57 65 34 77
E-post: post@sognefrukt.no

Gasta Design

Gasta design as, Trolladalen 30, Sogndal, Norway